Intranät på en vecka!

6/8, 2018 kl. 21:01

Kom igång och lyft er internkommunikation till en helt ny nivå med Sveriges enklaste, smartaste och mest kostnadseffektiva intranät. Yodo Intranät blir det digitala navet när ni digitaliserar er verksamhet.

Precis Reklam i Gävle som lanserat publiceringsplattformen Yodo CMS söker företag som vill förbättra sin internkommunikation när de nu har lanserat Yodo Intranät. Det är framtaget för företag som vill digitalisera sin verksamhet på ett enkelt men mycket effektfullt sätt.
– Det kan ju låta som att vi tar i lite grann i överkant, säger Joe Formgren, en av delägarna och grundarna till systemet. Men vår avsikt är faktiskt att vi skall erbjuda Sveriges enklaste, smartaste och billigaste Intranät. Vi har lagt största vikt vid att det skall vara enkelt för alla att kommunicera och i princip inte kräver någon utbildningstid alls för att komma igång. Oavsett om man är på jobbet, resa eller är hemma och är lite förkyld så skall man kunna ha full koll och vara aktiv i det som är en gemensam nämnare i verksamheten.
Pris från 9900:-.

Mer information på länken här:
https://svenskpress.se/articles/view/prova-sveriges-enklaste-smartaste-och-billigaste-intranat

Intranätet är lika enkelt att administrera som hemsidorna som är byggda i Yodo CMS. Vill man ha ny hemsida samtidigt som Intranät så kan det enkelt läggas upp samtidigt på samma plattform.
Pris från 14900:-.

Är ni intresserad av att prova på och få en introduktion om hur Intranätet fungerar så kontakta Precis Reklam
på telefon 026-511 000 eller kontakt@svenskwebbservice.se
För mer information se http://www.yodo.se

Skriv ut erbjudandet »

9 900:- exkl. moms
(Ord. pris: 12 500:-)

Erbjudandet gäller t o m 2018-09-06

Jag vill ta del av detta erbjudande!

Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på "Skicka", så kontaktar vi dig angående detta erbjudande så snart vi kan!

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer