Fisk och skaldjursmeny på Axmar Brygga i helgen

10/6 kl. 15:26

Sommarvädret verkar ha svept in för att stanna några dagar. Så varmt välkomna att avnjuta helgens prisvärda trerätterserbjudande som är något utöver det vanliga. Nämligen Axmars fisk- och skaldjursmeny med fördrink, förrätt, varmrätt och efterrrätt.

Nu på lördag och söndag den 13-14 juni serveras kräftor, räkor och bacon i kombination tillsammans med blandsallad, rödlök, krutonger, rostade pinjekärnor och mandlar som krispig topping. Sallad slungas i dressing gjord med lagrad hårdost och när havssmakerna, det rökta, nötiga och crunchiga avvägt monterats i en burk toppas allt med en druvsöt russinsirap som bryter av dessa fantastiska smaker med en gnutta sötma.

Varmrätten består av en tomatig gryta med lax, torsk och andra fiskbitar från dagens fångst med mera, räkor, musslor, blandade rotfrukter och potatis i en härlig kombination och toppad med aioli gjord med saffran. I denna bouillabaisseliknande fisk- och skaldjursgryta kombineras tomat och saffran på ett klassiskt vis med bryggans goda bröd kryddat med fänkål och svart kalonji.

Avslutningsvis vår barnsliga klassiker med kola, hallon och lakrits med salta mandlar, alla smaker bara MÅSTE blandas i munnen för bästa upplevelse.
En riktigt trevlig trerätters med ljuvlig start och barnsligt slut.

Fisk och skaldjursmeny

Fördrink (alkoholfri)
Hallon, mynta, tonic

Skaldjurssallad med räkor och kräftor
Bacon, pinjekärnor, mandel, krutonger

Fisk och skaldjursgryta
Räkor, musslor, färsk tomatsås, rotfrukter och saffransaioli

Kolapannacotta
Hallonmarmelad, saltrostad mandel, lakritsskum

399:- (ordinarie pris 486:-)

Boka bord här: https://axmarbrygga.se/contact

Varmt välkomna och smaklig måltid!

Skriv ut erbjudandet »

399:- inkl. moms
(Ord. pris: 486:-)

Erbjudandet gäller t o m 0000-00-00

Leif Klövstedt

Leif Klövstedt

Axmar Brygga Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Har arbetat på Axmar Brygga tillsammans med Yngve Persson och Johan Björklund. Min bakgrund är tills största del från ...

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer