Fester med social distans på Templet i Gävle

11/8 kl. 18:38

Då det är speciella tider för er som vill hålla fest men ändå kunna följa de allmänna rekommendationerna så bjuder vi på Templet till lite extra. Om ni är max 50 personer så kan ni nyttja hela festvåningen, med plats för upp till 150 personer, till ett mycket fördelaktigt pris.

Ni kan då ha extra stora utrymmen mellan borden och en luftig sittning vilket garanterat borgar för trivsel med fysisk distans och ändå social närhet.

Helkvälls​pris där ni har tillgång till festvåningen ett dygn 4900:- (ord. pris 7500:-).
Källarvalvet där man nu bör vara max 25 personer 2500:-.

Börjar det bli dags för den stora dagen? Det behöver varken vara jobbigt eller särskilt kostsamt att samla ihop släkt, vänner och det gamla goda gänget och ställa till med en riktigt trevlig fest i Templets ändamålsenliga och trivsamma lokaler.

Templet i Gävle har två utmärkta festlokaler för dig som fyller år och som lämpar lämpar sig utmärkt beroende på hur stor tillställning du vill ha.
Festvåningen med den mysiga Loungen och Riddarsalen lämpar sig utmärkt för sällskap från 30 upp till 150 personer.
Källarvalvet passar utmärkt för den mindre festen med upp till 30 deltagare.

På Templet finns all utrustning som behövs men det är ni och gästerna som skapar stämningen och festen. Rätt musik med dina favoriter i ljudanläggningen för dansen och diskot. Låt alla glada minnen passera revy när dina, släkten och vännernas fotografier genom åren snurrar på storbildsskärmarna.

Det är många som firat sina jämna födelsedagar uppe i den stora festvåningen medan något färre känner till att det i Källarvalvet finns en perfekt festlokal för upp till 30 personer.

Det spelar ingen roll om det gäller din egen, eller din bäste väns födelsedag, kompispartyn, företagsfester eller kanske barnkalaset. Varför ta hem hem en massa personer eller hyra ett tält när allting som ni behöver finns på plats i Templet?

Mat och dryck upphandlar ni själva. Självklart får ni massor av tips och råd från oss om hanteringen så att ni kan vara säkra på att det blir en lyckad tillställning. Vi samarbetar med alla restauratörer och cateringföretag i regionen och de flesta av dem har levererat här till olika tillställningar. Ni har även möjlighet att hyra vårt kompletta cateringkök i källaren om ni vill laga maten själva.

Tips! Gå gärna samman med någon kompis eller släkting när ni skall hålla kalas. Dubbelt så kul till halva kostnaden samtidigt som ni delar på både jobb och och alla glada minnen.
Din kommande jubileumsfest har ju möjlighet att bli en av de riktigt stora festerna i livet. Du kan ha skaffat många goda vänner och när man väl bjuder in till fest så kommer det sannolikt att visa sig att det blir både många och långväga gäster som vill komma.

Framförhållning och planering är ju av stor vikt när man planerar för en större fest så var gärna ute i god tid så att de vänner du verkligen vill ska komma hinner planera in just din fest.

Varmt välkommen att boka in din eller er jubileumsdag i Gävles trevligaste samlingslokaler här på Templet i Gävle.
Kontakta oss gärna för en visning så berättar vi mer om hur ni kan genomföra er tillställning och göra den till ett minne för livet!

Paketpriser för fester, dygn med förberedelser eller långhelg för bröllop
http://mediatemplet.se/priser

Varmt välkomna med er förfrågan.
Er kontaktperson finner ni här
http://mediatemplet.se/pages/view/personal

Skriv ut erbjudandet »

4 900:- inkl. moms
(Ord. pris: 7 500:-)

Erbjudandet gäller t o m 2020-10-31

Jag vill ta del av detta erbjudande!

Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på "Skicka", så kontaktar vi dig angående detta erbjudande så snart vi kan!

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer