Den största fördelen med Attefallshus är att du kan bygga det utan att ansöka om bygglov! Ett bra alternativ är att välja ett nyckelfärdigt Attefallshus från modulhus.se.

Smart med gästhus på tomten

Om du väljer ett nyckelfärdigt Attefallshus från modulhus.se, så kan du snabbt få upp det på din tomt, och sedan använda den som ett gästhus. Det helt utan att begära bygglov. Men du behöver ändå få ett startbesked från din kommun att det är ok att du bygger ett sådant på din tomt. Så kontakta dem före du bygger det. Ett Attefallshus går att inreda exakt som en vanlig bostad, eller som en fritidsbostad. Det får man till exempelvis inte göra med en friggebod. Ett Attefallshus går att ha till en mängd olika saker, inte bara som ett gästhus. Du kan även ha den att bo i, året om, i fall om du önskar. Eller så inreder du det som ett uthus, förråd, bastu eller vad som passar dig.

Smart satsa på nyckelfärdigt Attefallshus

På modulhus.se kan du hitta nyckelfärdiga Attefallshus. Det innebär att det kan levereras helt klart, eller att den kommer i sektioner som sedan byggs upp på den plats du vill ha den. Det är då som moduler som är enkla att sätta samman. Eftersom denna typ av byggnad har max 30 kvm, så behövs det som sagt inte ansökas om bygglov. Så du som har behov av extra yta, ett gästhus, ett uthus eller annat, du är smart att satsa på just ett Attefallshus. Du kan inreda den med toalett, kök, värme och så vidare, så att du har nytta av den hela året runt, när du vill.