I podden får lyssnaren följa gästernas resa, från när de började älska film till att de får göra sina egna produktioner. Intervjuerna avslutas med tips till framtidens filmmakare och ett segment där en tidigare gäst ställer en fråga. Det är en podd för alla som jobbar med, eller vill arbeta med film och serier. Under första säsongen kunde vi bl.a. höra om hur Snabba Cash regissören Jesper Ganslandt var nära att samarbeta med både Will Smith och Robert Pattinson.
– Det är en otrolig känsla att efter 20 år i branschen ha fått möjligheten att dela med mig av den här typen av ärliga, roliga och insiktsfulla konversationer jag haft med mina kollegor genom åren, säger grundaren av podden Mauricio Molinari, som bl.a. skapat Cannes-vinnande thrillerserien Partisan och Nelly Rapp - Monsteragent, vilken bygger på hans filmkoncept. Sanna är ju en otrolig filmmakare och hon berättar bl.a. om arbetet med TV-serierna Tunna Blåa Linjen och Thunder in my Heart. Jag har lärt mig mycket av dessa kreatörer och känner att det finns ett större sug och behov än någonsin att dela erfarenheter, framgångar och motgångar med den nya generationens filmmakare och även alla TV- och filmfans förstås.

Podden har under säsongen en mycket intressant lineup med några av Sveriges främsta kreatörer som filmfotografen Fredrik Bäckar som berättar om hur det är att jobba med David Fincher, Felipe Leiva Wenger berättar om Lilla Al Fadji och SVT succén Streams samt Nilla Hansson som berättar om filmstunts och motion capture i spelvärlden.
Övriga gäster i vår är bl.a. Sofia Karemyr (Älska Mig), Jens Sjögren (Jag är Zlatan), Shima Niavarani (She’s Wild Again Tonight) och Fredrik Bäckar (The Girl With The Dragon Tattoo) med flera.

Dark Label Productions podcast produceras i samarbete med appen Qyre.
– Qyre är väldigt engagerade i kulturen kring rörlig bild, vi älskar vår bransch och de olika personligheter den rymmer, säger samarbetspartnern och Qyres grundare Michael Starck. Den här podden inspirerar till vidare kreativitet hos både nya och etablerade talanger. Den visar att det är möjligt att göra drömmar till verklighet. Vision till verk. Vi vill tillgängliggöra den skapandekraft som finns i branschen. Vi ser fram emot att våra medlemmar får ännu en säsong av den här uppskattade podden.

Podcasten finns på alla stora ljudplattformar och på länken
https://dark-label-productions-av.onpodium.com

Direktlänk till podden med Sanna Lenken >>

Om Dark Label Productions

Dark Label Productions är en podcast där några av Sveriges mest framgångsrika filmskapare berättar om vägen till sin första långfilm. En väg som sällan är rak, enkel eller självklar. Grundaren Mauricio Molinari är den som samtalar med gästerna.

Om Qyre
Qyre är en marknadsplats som länkar samman Sveriges professionella frilansare med Sveriges alla produktionsbolag. Via plattformen ges frilansare inom TV-, Film- och Reklamproduktion ökad exponering samtidigt som produktionsbolagen kan tillsätta professionella kreatörer på ett effektivt sätt. Bolaget är grundat och drivs utav Michael Starck, Victor Rheborg och Peter Settman. 

För mer information, vänligen kontakta:

Dark Label Productions
Mauricio Molinari
Grundare, +46 73 622 75 86
pod@darklabelproductions.com
https://darklabelproductions.com

Qyre

Jesper Dahl
CMO, +46 70 652 05 23
jesper.dahl@qyre.com
https://www.qyre.com