Allt du behöver inom paddeltennis hittar du på padelxpert.se. hos dem kan du för övrigt bli klubbmedlem och få bonuspoäng varje gång du handlar.

Välja rätt utrustning för padel

Det allra viktigaste du bör skaffa allra först är så klart ett racket. Dessa kommer i lite olika former. Om du är helt ny på denna sport är det bra att välja ett cirkelformat racket. Det ger dig mer kontroll på dina slag. Är du mer erfaren inom sporten så kan du satsa på ett diamantformat racket. Det finns även droppformade racket, som passar som ett allround racket.

Utöver ett racket är det bra att även ha bollar så klart. Det är särskilda bollar som används i denna sport. De påminner om tennisbollar, men de är mjukare.

Klä dig rätt för padel

Om du gillar att spela padel så kan det även vara värt att satsa på padelkläder. Det går så klart att spela i t-shirt och träningsbyxor, men om du vill satsa på sporten är det inte fel att ha riktiga padelkläder. Rätt sorts skor är viktigt att du har på dina fötter. Därmed bör du satsa på att köpa riktiga padelskor. De har en annorlunda sula mot till exempelvis löparskor.

Övrigt inom padel

Det finns så klart en del annat som kan vara bra att ha då du spelar padel. En padelväska att ha all din utrustning i till exempel. många av dem är anpassade att passa för padel racketar. Sedan kan du även satsa på vattenflaska, handduk, svettband med mera.