Templet öppnade portarna kl. 10.00 för julmingel och Luciafika i Caféet och Ateljén på nedre plan. Gästerna umgicks och minglade med arrangörerna för evenemanget i Templet - Precis Reklam, Gestrike Media och affärsnätverket effect plus+.

Liksom tidigare år hälsade Joe Formgren alla besökare välkomna högst upp i Templet största rum, Riddarsalen. Han berättade en del om Templet och det nya Marknadsföringspaket som arrangörerna lanserar tillsammans inför 2018.
Därefter berättade Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig för affärsnätverket effect plus om effect+dagen 2018 som kommer att gå av stapeln på Högskolan i Gävle den 7 mars 2017. Det spännande temat för dagen blir ”Innovation i framtiden”.

Som avslutning på förmiddagens fylldes salen av de vackra stämmorna när årets Luciatåg gjorde entré och framförde sina klassiska julsånger. Ett fint och stämningsfyllt framträdande som verkligen förhöjde julstämningen. Gävle Lucia arrangeras av Lions och har under årens lopp utvecklats till att bli en av Gävles mest välljudande körer under ledning av Stellan Alneberg.

Gästerna verkade både glada och nöjda med förmiddagen och arrangörerna vill passa på att tacka alla gäster och önska dem alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år!


Foto: Emanuel Golabiewski och P-E Jäderberg