Vi på Gestrike Media är mycket glada att kunna bekräfta att Gävle Lucia även i år kommer och uppträder för oss i Templet den 13/12. Därför vill vi gärna se dig och gärna även någon kollega som gäst när vi bjuder in till en mysig mingelförmiddag med Luciafika då vi tillsammans med våra kollegor i Precis Reklam och affärsnätverket effect plus+ hälsar vänner, kunder och samarbetspartners varmt välkomna. Info och anmälan här:
http://www.gestrikemagasinet.se/events/view/luciafirande-naringslivsmingel-i-templet

Nu på fredag den 1 december har vi manusstopp för Gestrike Magasinets julnummer som utkommer den 17 december. Ni får här en riktig möjlighet att nå mer än 100.000 julklappsfunderande invånare för ett fantastiskt pris - om ni kan ge ett lika bra erbjudande!
Ger ni 30 % rabatt på era produkter eller tjänster så får ni 30 % rabatt på annonspriset. Ock nu kommer det bästa - ger ni 50 % rabatt så får ni hela 50 % rabatt på er julannons! Begränsat antal platser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden från oss. Tipsa gärna någon kollega eller bekant om detta om inte ni har något eget informationsbehov i sammanhanget.

Kontakta mig eller er Gestrike Media-representant så snart som möjligt om ni också vill medverka så gör vi något bra som garanterat får ett gott genomslag!
Bästa decemberhälsningar och på glatt återhörande!

Joe Formgren :-)
med kollegor
070-679 79 00

PS. Ni skall naturligtvis inte göra några dåliga affärer. Det går ju utmärkt att styra till vissa produkter, särskilda dagar eller tidpunkter etc. Det gäller bara att klura lite - vi hjälper gärna till!

http://www.gestrikemagasinet.se
http://www.facebook.com/gestrikemagasinet

Utgivningsplan och prislista:
http://www.gestrikemagasinet.se/pages/view/annonsera-i-gestrike-magasinet

Läs de senaste numren här:
http://www.gestrikemagasinet.se/pages/view/l-s-tidningen

Fakta: Gestrike Magasinet ges ut en gång i månaden i anslutning till lön med en upplaga på hela 50.000 exemplar.
Magasinet utges av Gestrike Media AB som är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller partipolitisk tillhörighet.
Det redaktionella materialet är i huvudsak producerat av läsarna själva genom magasinets hemsida http://www.gestrikemagasinet.se
eller via presstjänsten SvenskPress.se