– Jag är engagerad i Styrelseakademien Gävleborg för att utveckla min kompetens och mitt nätverk gällande styrelsearbete och företagsledning. På nätverksträffarna som arrangeras har jag skapat nya kontakter och också fått några förfrågningar om nya styrelseuppdrag. Jag brinner för visionen att alla svenska bolag ska ha minst en extern värdeskapande styrelseledamot!

– Jag har under mina 7 år i Office IT-Partner Sveriges styrelse studerat effekten av externa ledamöter i små bolags styrelser. Det finns en klar koppling med externa ledamöter/ordförande i styrelsen hos framgångsrika bolag som gjort en fin tillväxtresa. Jag har samma erfarenhet i mitt egna bolag där jag rekryterade in en extern ordförande och vi fick tillsammans bolaget att växa med 10% under 5 års tid innan försäljning av bolaget. Det är för att styrelsefrågor engagerar mig och för att jag vill hjälpa andra bolag att förstå nyttan med externa ledamöter som jag valt att engagera mig i Styrelseakademien.”

Bli medlem du också för att utveckla dig själv och ditt företag eller förening!

http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=76EF05FB-E63F-E411-89C9-0050568D0553&fbclid=IwAR3e3TC_3AMWZlNlVh6en3w2eNE91_lIGkDj2HMN3x4eW9HSrHAAIwSOelI

För mer information kontakta
Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
076-0513581
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg
Medlemsskap 1600:-/år inkl. moms.