Då kan en nanny vara lösningen på problemet! En nanny hjälper dig att få en mer balanserad vardag – här är anledningarna till varför en nanny kan hjälpa just din familj!

En nanny som ser till att du får tid för annat

Barnpassning kan göra stor skillnad i vardagen. Att ha någon som tryggt och säkert tar hand om barnen, gör att du får tid för annat – vare sig det är att träna eller att gå på en mysig dejtkväll. Dina barn får ha kul med sin nanny, samtidigt som du får en chans att pusta ut och slappna av!

Att våga be om extra avlastning gör även att din vardag blir mindre stressig. Genom att minska stressen får du också mer energi till att spendera kvalitetstid med dina barn! Att anlita en nanny är därför gynnsamt för hela familjen!

Flexibel barnpassning anpassat efter din familjs behov

Varje familj har sitt egna upplägg för vardagen. Du måste hämta och lämna barnen på skolan, skjutsa de till fotbollsträningarna och samtidigt hinna med ditt egna jobb.

Det som är så bra med en nanny är att de kan anpassa sig efter just din familjs behov – oavsett vad det än må vara. Kanske behöver du hjälp med barnpassning på kvällarna eller så behöver du en barnvakt som kan rycka in när det är akut!

Du väljer själv när du behöver hjälp med barnpassning, Barnvakt.se kan hjälpa dig att hitta en nanny utifrån vad just du behöver. Mer komplicerat än så behöver det helt enkelt inte vara!

Barnpassning finns tillgängligt var du än bor i Sverige – storstad eller landsbygd, det går att hitta en nanny nära dig! Just nu är det extra populärt att få barnvakt i Göteborg, Stockholm och Malmö men Barnvakt.se erbjuder självklart barnpassning i hela landet.

Trygg och säker anställning gynnar både dig och barnvakten

Något som är väldigt viktigt när det kommer till att anställa en barnvakt är att det sker genom ett professionellt företag. Detta innebär i praktiken att alla nannys och barnvakter är utbildade och har gått igenom certifiering, vilket inkluderar HLR!

Erfarenhet är även något som en professionell nanny kan erbjuda. Detta bidrar med trygghet för ditt barn eftersom barnvakten känner sig trygg på sin arbetsplats.

Dessutom är vit lön en stor fördel med en professionell nanny, då barnvakten är fullt försäkrad och har en stabil anställning. Detta gynnar inte bara barnflickan, utan även både din familj och samhället överlag!

Anlita en nanny som är noggrant bakgrundskontrollerad

En bra anställningsprocess är A och O när det kommer till att anlita en nanny. Barnvakt.se genomför en ordentlig bakgrundskontroll, vilket innebär att belastningsregistret granskas samt att all eventuell historik i svenska domstolen kontrolleras – allt för att din familj ska kunna känna sig säker!

Därefter genomgår alla potentiella barnvakter ett gäng tester och intervjuer, för att säkerställa deras förmågor! Varje familj blir personligt matchad med en nanny som passar just deras behov.

Så varför inte göra livet enklare med en nanny? Gå in på Barnvakt.se nu för mer information om hur du kan underlätta din vardag!