Företagsbladet: Manusstopp, Luciainbjudan och företagens nyheter

Hej företagsvän

Solen skiner och snön ligger vit på backen. Notera även att i morgon fredag är det faktiskt manusstopp för årets sista nummer av Företagsbladet. Julnumret som utkommer den 5 december. Vad är ert vinterbudskap och julhälsning till alla företag och företagare i hela Gästrikland?

Kontakta undertecknad eller just er Gestrike Media-kontakt så snart som möjligt om ni också vill ha en bra exponering i regionens mediekanal till alla företag i det kommande numret. Boka in er redan nu för 2018 och ni erhåller årets priser och maxrabatt. Ni som inte varit med på ett tag får det naturligtvis även i decembernumret.

Luciainbjudan. Vi gör som traditionen bjuder och hälsar dig och gärna någon kollega varmt välkomna till oss på Templet att fira och mysa tillsammans med Gävles Lucia på förmiddagen den den 13/12. Anmäler er gör ni på länken här.

Som komplement till annonsering i det tryckta Förtegagsbladet kan vi även samarbeta och bistå er med:
• Nyhetsuppdateringar - Exponera era nyheter regelbundet i print, nyhetsbrev och sociala medier.
• Bannerexponering på våra hemsida och nyhetsbrev till tusentals företagare och beslutsfattare varje vecka. Kontakta oss för ett mycket förmånligt och prisvärt kommunikationspaket för att kunna nå alla era gamla och massor av nya kunder under 2018.

Trevlig läsning, på glatt återhörande och ett stort tack till sponsorerna av detta nyhetsbrev
Joe Formgren med kollegor
070-679 79 00

PS. Notera att vi har ett prisvärt företagserbjudande till er som vill gå på Peter Jezewskis 40-årsjubileumGävle Konserthus. Ta del av det på länken här.

Företagsbladet utges av Gestrike Media AB
Utgivningsplan och prislista finner ni här.
Muréngatan 14 • 802 50 Gävle • Tel. 026-126 126
www.gestrikemagasinet.se • info@gestrikemagasinet.se
Vi möts på: https://www.facebook.com/foretagsbladet

1

1

.

Nytt år och kanske dags för ny tjänstebil

Publicerat 14/11, 2017 kl. 23:59 av Bilmetro

För den som har bilen som sin arbetsplats är det viktigt att den fungerar som alla anda arbetsplatser: enkel att lasta, rymlig, ergonomisk och trevlig, säker och trygg mm men också familjevänlig, eftersom den också ska fungera på fritiden. Det finns många bilmärken som klarar de kraven, till exempel hos Volkswagen där man framhåller Passat Sportscombi 1.4 TSI med 150 hk motor och sexstegad växellåda som det ideala alternativet.

Läs hela artikeln »

Effectfull höstträff om employer branding på Winn City Konferens

Publicerat 9/11, 2017 kl. 22:31 av Joe Formgren

Nyrustade Winn City Konferens på Stortorget i Gävle fylldes torsdagen den 9 november av förväntansfulla medlemmar i affärsnätverket effect plus+ då det var uppföljning av årets effect+kryssning med tema Employer Branding.

Läs hela artikeln »

Greken - Mediterranean Food lanserar grekisk filopaj

Publicerat 13/11, 2017 kl. 13:54 av Emanuel Golabiewski

Greken - Mediterranean Food startades för några år sedan men har nyligen börjat satsa helhjärtat på verksamheten med marknadsföring och nya produkter. De har sedan tidigare erbjudit oliver och olivolja och lanserar nu en grekisk filopaj. De har även planer på att börja sälja fetaost, fetacreme och halloumi.

Läs hela artikeln »

Greken själv, Vasilios Chatzoudis med ett urval av sina grekiska produkter.

Advokatfirman Wijk & Nordström AB nya medlemmar i effect plus+

Publicerat 14/11, 2017 kl. 22:02 av effect plus+

– Vi är mycket stolta och glada över att få Advokatfirman Wijk & Nordström AB som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

Läs hela artikeln »

NyföretagarCentrum ökar samarbetet med Gävle kommun för att stimulera nyföretagandet

Publicerat 13/11, 2017 kl. 16:29 av NyföretagarCentrum Gästrikland

För de som startar eget är det viktigt med bra rådgivning och bra support för att företagsdrömmen ska gå i uppfyllelse. NyföretagarCentrum har en viktig roll i det sammanhanget och i Gävle kommer verksamheten att utvecklas ytterligare. Det har i dagarna blivit klart att NyföretagarCentrum Gästrikland och Gävle Kommun ska utveckla sitt samarbete med för att ytterligare stimulera och främja nyföretagande i kommunen. Samarbetet innebär att NyföretagarCentrum Gästrikland får ökade möjligheter att fokusera på och utveckla den kostnadsfria rådgivningen samt arrangera inspirationskvällar och starta-eget-kvällar.

Läs hela artikeln »

Arbetsförmedlingen gick vinnande ur striden i Drivhuset24

Publicerat 11/11, 2017 kl. 21:21 av Drivhuset Gävleborg

Mellan den 8-9 november fick studenter på Högskolan i Gävle chansen att lösa olika problem från företag och organisationer i den spännande tävlingen Drivhuset24. När det var så dags för prisutdelning så var det studentlaget med Arbetsförmedlingens case som stod som vinnare.

Läs hela artikeln »

IMANT Engineering har öppnat ett nytt kontor i Avesta.

Publicerat 9/11, 2017 kl. 13:20 av Imant Engineering

Ingenjörsföretaget IMANT Engineering, som har sin bas och säte i Gävle, har utökat verksamheten. Förra månaden slog de upp dörrarna till det nya kontoret i Avesta. Ansvarig för kontoret är Nils Bengtsson.

Läs hela artikeln »

Nils Bengtsson blir ansvarig för IMANT's nya kontor i Avesta.

Peter Jezewski till Gävle på 40-årsjubileumsturné

Publicerat 11/11, 2017 kl. 12:12 av Joe Formgren

Under hösten och vintern 2017 firar Peter Jezewski 40-årsjubileum och kommer turnera i Sveriges största konserthus och teatrar. Fredagen den 24 november kommer han med sitt band till Gävle Konserthus. Det utlovas en lång kavalkad av alla de låtar han sjöng i The Boppers samt ett rejält axplock från alla de hits och inspelningar han gjort genom åren fram till idag.

Läs hela artikeln »

Erbjudande Peter Jezewski 40-årsjubileumsfest

Publicerat 11/11, 2017 kl. 12:49 av Joe Formgren

Ta med företaget på denna 40-årsjubileumsfest där vi hyllar Peter Jezewski.
Guldkornen från de låtar han sjöng i bla The Boppers 1977 -1993 kommer i en lång kavalkad denna afton med massor av stämsång.
Sedan kommer självklart även nyskrivna låtar och de låtar han sjungit fram till 2017.

440:- inkl. moms
(Ord. pris: 590:-)

Läs mer »

Ny hemsida på en vecka?

Publicerat 24/9, 2015 kl. 16:40 av Precis Reklam AB

Behöver ni, eller någon ni känner, en ny modern, responsiv och sökmotoroptimerad hemsida? Vi på Precis Reklam erbjuder Sveriges enklaste och mest lättanvända CMS (Content Management System) Yodo 3.0.

9 900:- exkl. moms
(Ord. pris: 12 500:-)

Läs mer »