– Stora Vall/Event-Partner är äntligen tillbaka i nätverket! Efter en liten paus och efter hårt arbete i huset och med organisation är jag nu redo att vara med i nätverket igen. Jag har saknat att träffa alla medlemmar och att få utbyta både erfarenheter och tjänste,r säger Marie Berg.

– Bolaget som jag driver heter egentligen Event-Partner och det är en stor del av det jag nu arbetar med på Stora Vall. Vi är en eventarrangör och arrangerar event för företag och privatpersoner både på Stora Vall och Mackmyra Bar & Bistro som vi också driver. Vi arbetar också med flera aktörer i området för att kunna skräddarsy efter våra kunders önskemål. Att samarbeta för att lyfta Gävle är något vi brinner för. .

Vi ser nu fram emot att få presentera vad vi kan göra just för er konferens eller företagsfest. Vi ses förstås på effect+dagen den 7:e mars.

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se