Partykungens ägare Joel Svensson och Jeff Jansson var på lika strålande humör som alla de gäster som vällde in i de rejält tilltagna lokalerna.
– De är fyra gånger större än de tidigare vi hade Näringen, berättar Joel och pekar ut över det enorma lagret på nästan 6000 kvadratmeter. Här har vi möjlighet att tredubbla vår omsättning.

Både unga och äldre partyvänner tog del av tävlingar, godisregn, hoppborg och prisvärda erbjudanden på hela sortimentet under dagen. Särskilt inbjudna Youtubers och DJ´s var mycket uppskattade av framförallt de yngre besökarna.

Partykungen har växt snabbt sedan starten 2009 och har idag 22 anställda. Närmast siktar man på att expandera i Norge och senare i våra andra nordiska grannländer liksom att öppna egna butiker i Sveriges största städer.
– Det gäller att vara verksam i alla kanaler i dagens läge, förklarar Joel.
En intressant iakttagelse för de som som tappat tron på vanlig butiksförsäljning då Partykungen så sent som förra året utsågs till årets digitala Gasellföretag av Google och DI.
Men måste då vi som bor i Gävle beställa hem varorna via nätet?
– Visst kan man göra det, men det går lika bra att hämta ut allt fraktfritt här liksom att komma upp och handla rakt över disk i vårt showroom, hälsar Joel.


För mer information se: Partykungen.se