Lyckad mediamässa på Gavlerinken

6/10, 2014 kl. 12:28

För femte året i rad arrangerades mediamässa i Gävle. Det som tidigare hette Gävle Foto & Mediamässa hade nu bytt namn till Mediamässan.

Mässan var nu även utvidgad med ”crossmedia” som till exempel gaming, audio och arrangören Mats Åstrand konstaterar nöjt att både utställare och besökare verkade nöjda med konceptet.
– Jag upplevde mässan mycket positivt, berättar Mats. Den nya platsen samt att vi utvidgat mässan med både ljud och gaming känns kul inför framtiden.

Nytt för i år var att mässan nu flyttat till Gavlerinken Arena. Där nyttjades hela entréhallen med intilliggande utrymmen för både utställare, föreläsare och besökare.
Ett par rejäla nyheter presenterades i form av Europapremiär för Gopros nya actionkamera "gopro hero4" samt att det var Sverigepremär för Canon EOS 7D. Bland de uppskattade föreläsarna fanns bl.a Gävles Stefan Åsberg som berättade om livet som utrikeskorrespondent samt djurfotografen Brutus Östling. Dessutom hölls det inspirerande workshops med Moderskeppet, Canon, Nikon, Scandinavian Photo och Sennheiser.

– Nu när vi hittat ett större ställe att vara på så kommer vi att utöka mässan till nästa år, lovar Mats. Vi har redan leverantörer som vill vara med här i det nya lokalerna.

För mer information se http://www.mediamassan.se
https://www.facebook.com/mediamassan

Denna artikel är publicerad på Företagsbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng