Moderaterna Gävleborg har i vanlig ordning genomfört ett provval bland partiets medlemmar i Gävleborg till både Sveriges Riksdag och Region Gävleborg. För riksdagsledamot Lars Beckman blev valresultatet en bekräftelse på att medlemmarna tycker att han gjort ett bra arbete i riksdagen för moderaterna i Gävleborg.
- Jag är mycket glad och tacksam för det starka stödet som medlemmarna hos Moderaterna Gävleborg har visat mig i provvalet till Sveriges Riksdag, säger Lars Beckman. Ett sådant starkt stöd från medlemmarna betyder verkligen oerhört mycket i det utsatta uppdraget som Riksdagsledamot.
Men det stora målet är ju att Alliansen ska kunna ta tillbaka regeringsmakten. Nästa steg i den här processen blir för respektive nomineringskommitté att ta fram förslag till listor som sedan fastställs på nomineringsstämman i Bollnäs den 25 november.
- Sverige behöver en ny regering som sätter jobben och ekonomin i fokus eftersom det är grunden för all välfärd, säger Lars Beckman. Om nomineringsstämman följer provvalsresultatet och väljer mig till partiets första namn på Gävleborgslistan till Sveriges Riksdag så ser jag fram emot att ta debatten med socialdemokraterna i länet om behovet av en politik för fler i jobb och ökad företagsamhet.
Lars Beckman menar att Sverige förtjänar en ny Moderatledd Alliansregering och för att nå det målet tänker han arbeta ännu hårdare!