Vem är du och vad har du gjort tidigare?
– Jag kommer närmast från jobbet som områdeschef i Samhall AB Gävle där jag arbetat inom bemanning och rekrytering. Matchning och coachning av medarbetare inför uppdrag har varit en av mina huvudsysslor. Före Samhall arbetade jag som husfru på Högbo Brukshotell. Under 20 år var jag också egen företagare i turistbranschen då jag drev STF:s Vandrarhem i Falun.

Vad är då Veteranpoolen?
– Det är Sveriges största bemanningsbolag för pensionärer. Vi utför tjänster åt privatpersoner och företag. Vi har yrkeskunniga veteraner inom bland annat snickeri, målning, el, och trädgård. Vi utför också tjänster inom hemmet som städning, barnpassning, läxläsning och vissa it-tjänster samt att vi är valbara inom hemtjänsten.

Vad krävs för att få jobba hos er?
– För att bli anställd i Veteranpoolen skall man vara ålderspensionär eller avtalspensionär. Man tar uppdrag när man har möjlighet och lust. Nya veteraner är alltid välkomna.

Vad är din målsättning och förväntningar på det nya jobbet?
– Målet är att vara det rätta alternativet när man behöver få livspusslet att gå ihop liksom när företag behöver kvalificerad personal för tillfälliga uppdrag. Erfarenhet, trygghet och kompetens är våra ledord. Så det känns otroligt inspirerande och glädjefullt att få vara en del av den här organisationen.

Tack och lycka till!

Privattjänster
Veteranpoolen är Sveriges största veteranbemanningsbolag. Ambitiösa och yrkesskickliga pensionärer hjälper gärna till att få ihop vardagen. Hemma hos dig kan vi bland annat städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, passa barn, putsa fönster eller hjälpa dig som är äldre i vardagen.

Bemanningstjänster
På arbetsplatsen erbjuds kompetens, flexibilitet och erfarenhet. Veteranpoolen kan bemanna de flesta poster på företaget som till exempel fastighetsskötsel, kontorsservice, ekonomi/administration, lokalvård, försäljning och kundservice, lager och logistik eller något annat som just du önskar hjälp med. Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen!

För mer information se: http://www.veteranpoolen.se